Denizli Fırıncılar Odası’nın zam talebi karşılık buldu. Toplanan komisyon kararını verdi ve Denizli’de 200 gram ekmek 4 lira oldu.
Denizli’de 200 Gram Ekmek 4 Lira Oldu
Denizli’de son olarak 31 Mart’ta 200 gram ekmeğin fiyatı 3 lira olarak belirlenmişti. Yaklaşık 3 ayın ardından girdi maliyetlerindeki artışı gerekçe gösteren Denizli Fırıncılar Odası zam talebinde bulunmuştu.
Odanın 200 gram ekmeğin 4 liraya yükseltilmesi komisyon tarafından ele alındı. Komisyon Denizli Fırıncılar Odası’nın zam talebini olumlu karşıladı ve yeni fiyatı onayladı.
Ekmek, 30 Haziran Perşembe gününden itibaren (BUGÜN) Denizli’de 4 liradan satılmaya başlandı.
Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada fırıncı esnafının girdi maliyetleri karşında zorlandığını ve zam talebinde bulunduğunu hatırlatarak, hafta başında talebi Bakanlığa ilettiklerini, olumlu karar ile birlikte 200 gram ekmeğin 4 liradan satılacağını ifade etti.