Kentdeha – DEHA TV Radyo

Denizli MHP’den Miting Gibi Aday Tanıtım Toplantısı

Denizli MHP’den Miting Gibi Aday Tanıtım Toplantısı
12 views
11 Mayıs 2023 - 12:22

MHP Denizli İl Başkanlığı’nın Irlıganlı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği Pamukkale Ovası Aday Tanıtım Toplantısı mitingi aratmadı. Yüzlerce kişilik coşkulu kalabalığa seslenen İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Terör, kriz ve kaos gidecek; güven, huzur ve istikrar gelecek” dedi.

Başkan Yılmaz: Provokasyon Yapanlar Asla Kirli Emellerine Ulaşamayacak

MHP Denizli İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adaylarını Pamukkale Ovasına tanıttı.

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın baba ocağı Irlıganlı Mahallesi’nde gerçekleşen Pamukkale Ovası Aday Tanıtım Toplantısı’ndaki coşku ve kalabalık, miting görüntülerini aratmadı.

İl Başkanı Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Denizli milletvekili adayları, MHP’li belediye başkanları, eski vekiller, ilçe başkanları, Ülkü Ocakları üyesi gençler ve yüzlerce partili katıldı.

Yüzlerce kişilik coşkulu kalabalığa seslenen ve konuşması sık sık sloganlarla kesilen İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Bizim için Denizli’nin en ücra noktası ile merkezi arasında hiçbir ayrım yoktur. Denizli’ye, Türkiye’ye ve milletimize hizmet edebilmek için siyasete girdim. Denizli’nin ve üreticilerimizin sorunlarını biliyorum.” dedi.

Seçimlere az bir süre kala alanlarda kurulan kirli tuzakların farkında olduklarına dikkat çeken Yılmaz, “Seçimlere az bir zaman kala meydanlarda nifak tohumu ekmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Milli birliğimiz ve ebedi kardeşliğimizle bizi birbirimizden ayırmak için provokasyon yapanlar asla kirli emellerine ulaşamayacak.” diye konuştu.