Kentdeha – DEHA TV Radyo

“Hukuk ve Danışmanlık Bireylerin En Tabi Hakkı”

“Hukuk ve Danışmanlık Bireylerin En Tabi Hakkı”
263 views
11 Haziran 2023 - 12:20

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer’in katılımıyla Selma Aydoğmuş Hukuk ve Danışmanlık Ofisi’nin açılış töreni yoğun bir ilgiyle gerçekleşti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Baro Başkanı Demirdöğer büronun hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Zolan: Hukukçularımız Çok Kıymetli Onları Her Zaman Destekliyoruz

Adalet bir ülkenin olmazsa olmaz değerlerinden biridir. Bu alanda birçok genç yetişir ve mesleki hayatlarında tecrübe sahibi olur. Günden güne gelişim gösteren Denizli’de ise bir hukuk bürosu daha hizmete geçiyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer’in katılımıyla gerçekleşen açılış töreni misafirlerinde yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

 

Selma Aydoğmuş Hukuk ve Danışmanlık Ofis’i dua edilmesinin ardından kurdele kesimiyle gerçekleşti.

Avukat Selma Aydoğmuş atılan bu güzel adımın ülkemiz ve kendisi adına hayırlara vesile olmasını diledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise hukukun ve hukukçunun önemine değinerek açılışın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Öte yandan Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer ise Denizli’de hukuk alanında bir meslektaşın güzel bir adım atmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek duygu ve düşüncelerini aktardı.