Kentdeha – DEHA TV Radyo

KAZA: 2 Ölü, 2 Ağır Yaralı

KAZA: 2 Ölü, 2 Ağır Yaralı
71 views
11 Temmuz 2023 - 11:22

Denizli-Aydın il sınırında meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkıp bariyerlere giren otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kazayı görerek yardıma koşan kamyona başka bir kamyon çarptı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Kontrolden Çıkan Otomobil Bariyerlere Girdi

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah 06:45 sıralarında Denizli-Aydın karayolu üzerinde meydana geldi. Denizli yönünden Aydın istikâmetine seyir halinde olan FJ 473 AD yabancı plakalı otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda bariyerlere girdi.

Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Ağır Yaralandı

Otomobilin ortasından geçen bariyerler aracı hurdaya çevirirken, içeride bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kazayı görerek yardım amacıyla duran kamyona aynı istikâmetten gelen başka bir kamyonun arkadan çarpması sonucu her iki kamyon da kaza yapan otomobilin bulunduğu şarampole devrildi.

Kaza sonrası kamyonlarda bulunan kırtasiye ve inşaat malzemeleri yola saçılarak ortalık adeta savaş alanına döndü. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ekibi sevk edildi.

Baba ve bir çocuğun olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken, kazada yaralanan anne ve diğer çocuk ilk müdahalelerinin ardından hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile bölgede çalışma yapabilen ekiplerin olay yeri incelemesinin ardından lüks araç bariyer demiri kesilerek bulunduğu alandan çıkarıldı. Savcının incelemesinin ardından cesetler morga kaldırıldı. Fransa plakalı araçta ölen ve yaralanan kişilerin isimleri henüz tespit edilemezken, anne-baba ile 2 çocuktan oluşan ailenin gurbetçi bir aile olduğu tahmin ediliyor. Bu arada kaza nedeniyle tek şeridi kapanan Denizli-Aydın karayolunda trafik akışı kontrollü olarak sağlanıyor. Kaza ile ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.