Kentdeha – DEHA TV Radyo

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Horoz 3 Puanla Tanıştı

Horoz 3 Puanla Tanıştı
7 views
18 Eylül 2023 - 14:02

Sezona 3 maçta sadece 1 puan alarak başlayan Denizlispor, İstanbul temsilcisi Arnavutköy Belediyespor’u ilk yarısında 2-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. Bekir Turaç Böke biri penaltıdan attığı 2 golle takımını sırtlayan isim oldu.

Denizlispor 3-2 Arnavutköy Belediyespor

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig’de transfer yasağı nedeniyle kadrosuna herhangi bir takviye yapamadan sezona start veren Denizlispor, taraftarının yüzünü sonunda güldürdü. Tribünlerin yine 90 dakika destek verdiği yeşil-siyahlılar henüz 5’inci dakikada geriye düştü. Rakibine oranla topa daha çok sahip olan Horoz, beraberlik golünü ararken ilk yarının bitimine 4 dakika kala kalesinde 2’nci golü gördü ve soyunma odasına 2-0 geride gitti.

Muhteşem Geri Dönüş!

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Bülent Ertuğrul’un öğrencileri 53’te Bekir Turaç Böke ile farkı 1’e indirdi. Bu golden hemen 3 dakika sonra Bekir kazanılan penaltı sonrası topun başına geçerek skoru dengeleyen golü attı. 71’de sahne alan Denizlispor’un genç yeteneği Berkant Gündem temsilcimizi 3-2 öne taşıdı. Son dakikaları gerginlik içerisinde geçen mücadelede 84’te rakip 10 kişi kaldı. 90+2’de ise galibiyetin mimarı Bekir direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Mücadele 3-2 Denizlispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P