Kentdeha – DEHA TV Radyo

Türkay Berberoğlu, Sanayicilerle Buluştu

Türkay Berberoğlu, Sanayicilerle Buluştu
8 views
19 Mart 2024 - 17:10

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmasına organize sanayi bölgesindeki fabrikaları ziyaret ederek devam etti. Başkan Adayı Berberoğlu, fabrikalarda çalışan binlerce emekçi ile görüştü.

Fabrikalarda Çalışan Emekçilerle Görüştü

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, çalışmasına organize sanayi bölgesindeki fabrikaları Meclis üyesi adaylarıyla birlikte ziyaret ederek devam etti.

Tekstil fabrikasında da fabrika yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya gelen Berberoğlu, fabrika çalışanlarına en kolay ulaşılabilir başkan olacağının işareti olan telefon numarasının yazılı olduğu kartvizitini ve projelerinin bulunduğu broşürünü dağıttı. Fabrika işçileriyle sohbet eden Berberoğlu, emekçilerin belediyeden isteklerini ve beklentilerini de not etti. Berberoğlu, yapılmayan, yarım bırakılan, halkın şikâyetçi olduğu tüm belediye hizmetlerini seçildikten sonra en kısa sürede kendisinin tamamlayacağını ve halkın hizmetine sunacağını söyledi.

Pamukkale ilçesinde çöp torbası dağıtımıyla ilgili sorunun tarihe kavuşacağını, halk ekmek büfelerini ilçenin dört bir yanına yayacaklarını anlatan Berberoğlu, yerel seçimde başkan seçilmesi halinde belediyenin tüm imkânlarının halk için kullanılacağına dikkat çekti.

Çalışan kadınlarımızın sorunlarının çok olduğu, çalışan annelere kreş, vardiyalı kreş, etüt merkezleri ve çocuklar için oyun alanları oluşturarak sıkıntılarını bir nebzede olsun azaltacaklarını anlatan Berberoğlu, “Çalmadan çırpmadan Pamukkale halkımıza hizmet edeceğiz. Pamukkale ilçemizde işsizliği azaltacağız. İş arayan vatandaşlarımız ile işverenlerimizi belediyemize bağlı iş ve işçi bulma biriminde buluşturacağız. İş arayanlar için ücretsiz sunacağımız iş edindirme kurslarını bitiren vatandaşlarımıza referans olarak daha kolay iş bulmalarını sağlayacağız. İlköğretim ve ortaöğretim öğrencilerimizin sağlıklı beslenmeleri için düzenli olarak ücretsiz süt dağıtımı yapacağız. Pamukkale Belediyesi Başkanlık makamında, vatandaşımızla aramızda kapılar olmayacak. Artık Pamukkale Belediyesinde sorunlara çözüm bulmak için torpil aranmayacak. Belediyemizde parti ayrımı yapılmadan her vatandaşımıza çözüm odaklı hizmet verilecek. Artık Pamukkale Belediyesi’nin imkânları halk için kullanılacak. Şeffaf Belediyecilik için çok az kaldı. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak” dedi.