Kentdeha – DEHA TV Radyo

Ün’den Denizlili Kadınlara Güçlü Mesaj

Ün’den Denizlili Kadınlara Güçlü Mesaj
4 views
19 Mart 2024 - 17:50

Denizli’deki çalışmalarıyla seçim sürecinde fark yaratan Gelecek-Saadet Partisi ortak adayı Sema Silkin Ün, Denizli’nin kadınlarına yönelik dikkat çekici bir video yayınladı ve seçim kampanyasının en önemli vaatlerinden birini duyurdu.

“Denizli’nin Her Köşesinde, Kadınların Emeği, Azmi ve Gücü Yatıyor”

Denizli’deki çalışmalarıyla seçim sürecinde fark yaratan Gelecek-Saadet Partisi ortak adayı Sema Silkin Ün, “Denizli’de kim mi kazanacak?” sorusunu gündeme getirerek, şehrin kadınlarına ve onların toplum içindeki güçlü konumuna vurgu yaptı.

Kampanya süreci boyunca sokak sokak, cadde cadde Denizli kadınlarıyla buluşan Ün “Sevgili hemcinslerim, biz birbirimizi hayatın her alanında verdiğimiz mücadeleden tanırız. Pazar yerlerinden üniversite koridorlarına, tütün tarlalarından tekstil fabrikalarına kadar Denizli’nin her köşesinde, her kadının emeği, azmi ve gücü yatıyor”diyerek, Denizli’nin kadınlarının toplumsal yaşamdaki yerini övdü.

Seçim çalışmalarında söylemleri ve vaatleriyle vatandaşların ilgisini üzerine çeken Sema Silkin Ün, kadınların sadece ev içinde değil, ekonomik ve sosyal hayatta da önemli roller üstlendiğini vurguladı.

Denizli’nin geleceğine her gün yeni bir rasyonel vaat açıklayan Ün’ün bu konuşması, Denizli’de kadınların toplumsal, ekonomik ve kültürel hayatta daha fazla yer almasını sağlayacak politikaların habercisi olarak kabul ediliyor. Ün, “Denizli’nin kadınları güçlüdür, azimlidir ve başardıklarında bütün şehir kazanır. Bu seçimde biz kazanacağız, çünkü Denizli’nin kadınları var” diyerek, Denizli’nin kadınlarına olan inancını ve desteğini ifade etti.