Denizli’de Kurban Bayramı’nda satılamayan kurbanlıklar, yetiştiricilere destek olmak amacıyla “Halk Et” tarafından satın alındı. Halk Et mağazası ile vatandaşlara uygun fiyatlı et sunan Merkezefendi Belediyesi, bayram sonrasında harekete geçerek mağdur durumdaki yetiştiricilerin imdadına yetişti.
Merkezefendi Belediyesi, Mağdur Durumdaki Yetiştiricilerin İmdadına Yetişti
Kurban Bayramı sonrasında satılmayan ve yetiştiricilerin elinde kalan kurbanlıklar, Merkezefendi Belediyesi tarafından satın alındı.
Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu yıl Kurban Bayramı’nda yeterince satış gerçekleştiremeyen yetiştiricilerin elinde çok sayıda kurbanlık kalmıştı.
“Halk Et” mağazası ile vatandaşlara uygun fiyatlı et sunan Merkezefendi Belediyesi, bayram sonrasında harekete geçerek mağdur durumdaki yetiştiricilerin imdadına yetişti.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan haberi sosyal medyadan duyurdu.
Yaptığı paylaşımda; “Kurban Bayramı’nda satılamayan kurbanlıkları üreticilerimizden satın alarak Merkezefendi “Halk Et” bünyemizde değerlendiriyor, bu sayede hem üreticimizi mağdur etmiyor hem de hemşehrilerimize kaliteli ve uygun fiyatlı et sunuyoruz. Merkezefendi’mizde üreticimiz de kazanıyor, hemşehrilerimiz de kazanıyor” ifadelerini kullandı.