FETÖ’nün güncel ve askeri mahrem yapılanmasına yönelik operasyonlar sürüyor. Aralarında Denizli’nin de bulunduğu 46 ilde yapılan operasyonlarda 361 şüpheli yakalandı.
Operasyonlarda 361 Kişi Yakalandı
FETÖ operasyonlarına ilişkin verileri, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan duyurdu.
Aralarında Denizli’nin de bulunduğu 46 ilde, son iki haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 361 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
Operasyonlar, örgütün güncel yapılanması, askeri mahrem yapılanması, finans ve güncel eğitim yapılanmalarına yönelik gerçekleşti.
Şüpheliler; ankesörlü telefonlarla örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatta bulunmak, örgütün kripto haberleşme programı ByLock kullanıcısı olmak, sosyal medya platformları üzerinden örgütün propagandasını yapmak ve münferit sınav soruşturmaları kapsamında mülakatlarda avantajlı olarak kodlanmak suçlarından aranıyordu.