Yeniden Refah Partisi Denizli İl Teşkilatı, 2. Olağan Kongresi Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Partinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın da katılımıyla yapılan kongrede mevcut başkan Ömer Kocamanoğlu tek aday olarak yer aldı. Denizli merkez ve ilçelerindeki partililerin yanı sıra çevre şehirlerdeki Yeniden Refah Partililerin de katılımıyla yapılan kongrede ülke gündemiyle ilgili değerlendirmelerin yanı sıra başta Filistin ve İran’a yapılan saldırılara da değinilerek, İslam Ülkelerinin birlik halinde bulunması gerektiğine vurgu yapıldı.
Genel Başkan Fatih Erbakan Da Katıldı
Yeniden Refah Partisi Denizli İl Teşkilatı, 2. Olağan İl Kongresi Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongre, Milli Görüş Hareketinin lideri olan Necmettin Erbakan’ın oğlu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da katılımıyla yapıldı. Kongre alanına gelen partililer, Deha Tv’ye açıklamalar yaparak Genel Başkan Erbakan’ın Denizli’ye gelmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Kongre alanında bulunan Kızılay’ın kan verme stantlarına da ilgi gösteren partililer, kan bağışlamanın her zaman gerekli olduğuna dikkat çekti.
Bir dizi ziyaret gerçekleştiren Genel Başkan Erbakan, babasının adını taşıyan Necmettin Erbakan Bulvarı’nı ziyaret etti.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Kocamanoğlu ve İl Yönetimiyle beraber Beyağaç Belediye Başkanı Sezai Pütün ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın da katılımıyla yapılan kongrede, genel merkez ve çevre illerden gelen parti yöneticileri de hazır bulundu.
Kongrede konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Kocamanoğlu, faiz düzeninden kopup refah içinde bir ülke amacına ulaşmak için çalıştıklarını ifade etti.
Yeniden Refah Partisi’nden yerel seçimleri kazanan Beyağaç Belediye Başkanı Sezai Pütün de kongrede yaptığı bir konuşmada Denizli’deki belediyecilik hizmetlerinde kendisiyle dayanışma halinde bulunan tüm başkanlara teşekkür etti.
Divanın belirlenmesinin ardından katılımcılara seslenen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan, ilk olarak tüm katılımcılara teşekkür etti.
Denizli’de Necmettin Erbakan Bulvarı’na geçekleştiği ziyaretten duyduğu mutluluğu da ifade eden Fatih Erbakan, Milli Görüş Hareketinin lideri olan Necmettin Erbakan’ın ülke tarihindeki önemine de vurgu yaptı.
Son olarak komşu ülkelerde yaşanan saldırılar ve İsrail saldırısının Filistin’den İran’a sıçramasıyla ilgili de konuşan Erbakan, değerlendirmelerde bulundu.
Yapılan konuşmaların ardından toplamda 250 delegenin oy kullandığı kongrede mevcut başkan Ömer Kocamanoğlu, Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’na seçildi. Kongre iktidar mesajları ve dayanışma mesajları ile beraber hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.