Denizli’de uzun süredir beklenen yağışlar nihayet etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nün son verilerine göre, kent genelinde bugün sabah saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağışlar yarın da etkisini sürdürecek.
Özellikle Pamukkale ve Merkezefendi başta olmak üzere kentin merkez ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağışlar gün boyu aralıklarla devam edecek. Hava sıcaklıklarının ise gün içerisinde en düşük 14, en yüksek 23 derece dolaylarında seyretmesi bekleniyor.
Yağışlı hava yalnızca merkezle sınırlı kalmayacak; Denizli’nin tüm ilçelerinde etkili olacak. Yetkililer, yağışların Cumartesi gece saatlerine kadar aralıklarla süreceğini açıkladı.
Pazar günü ise kentte havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Yağışların sona ermesiyle birlikte hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik öngörülmüyor.
Öte yandan Meteoroloji, gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle vatandaşları olası olumsuzluklara karşı uyardı. Yetkililer, su baskını, yıldırım ve ani rüzgâr gibi durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısında bulundu.


Denizli’de Süper Amatör Lig’e Takım Aranıyor!
Denizli’de Gıda Güvenliği İçin 9 Ayda 19 Bin 170 Denetim
Honaz’da Art Arda Sarsıntılar!
Akaryakıtta Tarihi Zam Uyarısı: Petrol 100 Doları Aştı!
Kuyumcuda 370 Bin TL Sınırı!
DTO’da Seçim Sonuçlandı
Altın Fiyatları Haftaya Yükselişle Başladı
