Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların hem ekonomik hem de kaliteli sıcak ekmek tüketimine destek olmak amacıyla 30. Merkezefendi Halk Ekmek büfesini Alpaslan Mahalllesi’nde hizmete açtı.
Hane bütçelerine destek olması amaçlanarak kurulan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Merkezefendi Halk Ekmek büfeleri artık 30 noktada hizmet veriyor.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimizin günlük ekmek ihtiyacını ucuz ve kaliteli bir şekilde karşılamak için Merkezefendi Halk Ekmek büfelerimizin sayısını artırarak ilçemizin geneline yaymaya devam ediyoruz. Alpaslan Mahallemize kurduğumuz ve git gide artıracağımız yeni büfelerimiz ile vatandaşlarımıza hizmet vermeyi sürdürüyoruz” dedi.



LGS Tercihleri Başladı
Çardak Hava Meydanı’nın Adı Değişti
Denizli’de FETÖ Operasyonu: Kamu Görevlileri de Gözaltında
73 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 1780 Şüpheli Yakalandı
Babadağlı Kadınlar Maviyle Buluştu
CHP İl Başkanı Oran: “Parti Kendi Binasına Taşınacak”
Anahtar Parti Denizli İl Başkanlığına Kemal Galip Başkaya Atandı
