Denizli’nin Serinhisar ilçesine bağlı Kocapınar Mahallesi’nde meydana gelen olay, kanlı bir şekilde sonuçlandı. İki kişi arasında çıkan tartışma, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle son buldu.
Edinilen bilgilere göre, H.D. ile 62 yaşındaki Erol Baysal, Baysal’ın evinde birlikte alkol almaya başladı. Bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Çıkan kavgada Erol Baysal bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Baysal kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baysal’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için morga kaldırıldı.
Olayın ardından harekete geçen jandarma ekipleri, şüpheli H.D.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Metallica Üyeleri Kirk ve Robert Denizli’deydi
Denizli’de 83 bin 926 Kişi Yalnız Yaşıyor
Denizli’de Çiftçi Başına 1,3 Traktör Düşüyor
Akaryakıt Fiyatlarında Tabela Değişti
44 Yaşındaki Kadın Kalp Krizi Sonucu Yaşamını Yitirdi
Milletvekili Karaca’dan Kadın İstihdamı İçin Teklif
Denizlili Damadın Ticari Zekası
