Çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele kapsamında aralarında Denizli’nin de bulunduğu 77 ilde “Sibergöz-37” operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda 156 zanlı yakalandı.
Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele kapsamında “Sibergöz-37” operasyonları yapıldı. Operasyonlar; Denizli ile birlikte 77 ilde düzenlendi.
Operasyonlar kapsamında toplam 156 şüpheli yakalandı. Çocuk Koruma Sistemi ve Ulusal Kayıp ve İstismara Uğramış Çocuklar Merkezi isimli uluslararası kuruluşlarla yapılan çalışmalar sonucu; çocuklara ait cinsel içerikli fotoğrafları ve videoları bilgisayar ortamında indirdikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucunda çok sayıda dijital materyale el konuldu.




Denizli’de Trafikte Yaşanan Tartışma, Kazayla Sonuçlandı
Merkezefendi’de Arife Günü Kurulacak Semt Pazarları
Protokolden 18 Mart Mesajları: “Çanakkale Geçilmez!”
Eşi Tarafından Bıçaklandı: Yaşam Savaşı Veriyor!
3 Yaşındaki Çocuk 6. Kattan Zemine Düştü
Bayram Boyunca Ekmek Yok!
28 Yaşındaki Genç, Şeker Hastalığına Yenik Düştü
