Denizli’nin Pamukkale İlçesi Bağbaşı Mahallesi’nde 26 yaşındaki Bayram K. İsimli genç baba, evde kimsenin olmadığı bir anda yaşamına son verdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, genç babanın alkol problemi yaşadığı iddia edildi.
1 Çocuk Babası Genç Yaşamına Son Verdi
İddiaya göre, 6 ay önce baba olan Bayram K., olay öncesinde eşini arayarak helallik istedi. Durumdan şüphelenen ve sinir krizi geçiren eşi, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Olay yerine hızla ulaşan ekipler, genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Bayram K.’nin cansız bedeni, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.
Bayram K.’nin bir süredir alkol problemi yaşadığı iddia edilirken, genç adamın ani ölümü yakınlarını yasa boğdu. Gencin babanın cenazesi, memleketi Burdur Gölhisar’ın İbecik Köyü Mezarlığı’na defnedildi.
Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Genç babanın neden intihar ettiğine dair detaylar araştırılıyor.


Çardak’ta Fabrika Yangını
70 Yaşındaki Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Merkezefendi Halk Ekmeğe de Zam Yapıldı
Suriyelilerin Dönüşü İçin 3 Aşamalı Plan
Başkan Eraydın, İçme Suyu Deposunun Temelini Attı
Mecliste “İcraat” ve “Utanç” Tartışması
AK Partili Kabadayılar: “2 Yıldır Aynı Şeyleri Konuşuyoruz”
