Şebeke yenileme ve bakım çalışması yapacak olan AYDEM, yarın Denizli’nin 7 ilçesinde elektrik kesintisi uygulayacak.
AYDEM, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu. Elektrik kesintisinin Merkezefendi, Sarayköy, Buldan, Çivril, Pamukkale, Tavas ve Acıpayam ilçelerinde yapılacağı bildirildi.
- Bu kapsamda yarın 09:00-14:00 saatleri arasında Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Gültepe Mahallesinin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.
- 09:00-15:00 saatleri arasında Sarayköy İlçesi Karataş, Cumhuriyet ve Atatürk Mahallelerinin bazı bölgelerine elektrik olmayacak.
- 09:00-15:30 saatleri arasında Buldan İlçesi Gölbaşı Mahallesinin bazı bölümlerinde elektrikler verilemeyecek.
- 09:30-12:30 saatleri arasında Çivril ilçesi Stadyum ve Kızılcasöğüt Mahallelerinin bazı bölümlerinde elektrikler olmayacak.
- 09:00-12:00 saatleri arasında Pamukkale İlçesi Topraklık, Saraylar, Sırakapılar ve 15 Mayıs Mahallelerinin; 13:30-17:30 saatleri arasında Zeytinköy, Asmalıevler, Bağbaşı ve Kınıklı Mahallelerinin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.
- 10:00-14:00 saatleri arasında Tavas İlçesi Yeşilköy, Gökçeler, Akıncılar, Denizoluğu, Yahşiler, Kayapınar ve Avdan Mahallelerinin bazı bölümlerinde elektrikler olmayacak.
- Son olarak 10:00-16:00 saatleri arasında Acıpayam İlçesi Karaismailler ve Sandalcık Mahallelerinin bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.



28 Yaşındaki Genç, Şeker Hastalığına Yenik Düştü
Denizli’de Şehir İçi Ulaşımda Zamlı Tarife Başladı
Mimarlar Odası’nda Başkan Panayır
MESAM’dan RATEM’e Tarihi Ziyaret
RATEM’den Bakan Ersoy’a Ziyaret
Başkan Tatık’tan Bozdağ Tepkisi: “Kar Var, İrade Yok”
Yoğun Kar Nedeniyle Kayak Merkezi’ne Girişler Yasaklandı
