Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2025-2026 eğitim öğretim yılı için burs ve öğrenim kredisi başvurularını almaya başladı. Başvurular, 17 Ekim Cuma günü saat 23:59’a kadar e-Devlet üzerinden yapılabilecek.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sevgili gençler; Gençlik ve Spor Bakanlığı burs ve öğrenim kredisi başvuruları an itibarıyla başladı. Başvurularınızı e-Devlet sistemi üzerinden 17 Ekim saat 23:59’a kadar gerçekleştirebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.
Bakanlığın açıklamasına göre, başvurular tüm yükseköğretim öğrencilerine açık olacak. İlk kez bir üniversiteye yerleşen öğrenciler, halen öğrenimine devam eden ara sınıf öğrencileri ve yurt dışında öğrenim gören Türk vatandaşları burs veya kredi başvurusunda bulunabilecek.


RATEM’den Bakan Ersoy’a Ziyaret
Odalarda Seçim Hareketliliği Sürüyor
Başkan Tatık’tan Bozdağ Tepkisi: “Kar Var, İrade Yok”
Yoğun Kar Nedeniyle Kayak Merkezi’ne Girişler Yasaklandı
“Bu Meydanda İtiraz Edenler Var”
Kadınlar Türkiye Kupası’nda Şampiyon Fenerbahçe
Valiler Kararnamesi Yayımlandı: Denizli Valisi Değişti
