Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli’ye geliyor. Özdağ, Emekli Tümamiral Cihat Yaycı ile birlikte “TBMM’de Öcalan Komisyonu Ne Yapıyor?” sempozyumuna katılacak.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli’ye geliyor. 18 Ekim Cumartesi günü Denizli’ye gelecek olan Özdağ, saat 12’de Atatürk Parkı yanında bulunan partisinin il binası açılışını yapacak. Özdağ’ın burada basın açıklaması da yapması bekleniyor.
Özdağ’ın ikinci durağı ise Merkezefendi Kültür Merkezi olacak. Özdağ burada “TBMM’de Öcalan Komisyonu Ne Yapıyor?” sempozyumuna katılacak. Özdağ ile birlikte sempozyumda TBMM Genel Sekreteri Prof. Dr. Necdet Basa ve Müstafi Tümamiral Prof. Dr. Cihat Yaycı da sempozyumda konuşmacı olarak yer alacak. Sempozyum, 18 Ekim Cumartesi günü saat 14:30’da başlayacak.


Otomobil Kamyona Çarptı: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı
Ters Yön ve Saldırgan Davranışlara Ağır Ceza Geliyor
Denizli’de Üreticilere 5,2 Milyon TL Destek
Kafe ve Restoranlarda Masa Ücreti Yasaklanıyor
Denizli’de İthalat Azaldı, İhracat Arttı
DSO-VEM İçin Geri Sayım Başladı
Dolandırıcılık ve Bahis Çetelerine Operasyon
