Denizli’nin Buldan ilçesinde, 19 Ekim Pazar günü meydana gelen iki ayrı ölümlü kazaya karışan sürücüler tutuklandı.
İlk kaza, Derbent Mahallesi’nden Beyler Mahallesi’ne gelin alma konvoyunda yaşandı. Otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve araç şarampole girdi. Otomobildeki 5 kişiden 4’ü yaralanırken, Mehmet Karaca hayatını kaybetti.

İkinci kazada ise İzmir’den Buldan’a geziye gelen tur midibüsünün sürücüsü, direksiyon hakimiyetini yitirince araç şarampole devrildi. Midibüsteki 32 yolcudan 31’i yaralandı, Güldane Altınova yaşamını yitirdi.
Her iki kaza için başlatılan soruşturmada gözaltına alınan sürücüler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.




Denizli’de Trafikte Yaşanan Tartışma, Kazayla Sonuçlandı
Merkezefendi’de Arife Günü Kurulacak Semt Pazarları
Protokolden 18 Mart Mesajları: “Çanakkale Geçilmez!”
Eşi Tarafından Bıçaklandı: Yaşam Savaşı Veriyor!
3 Yaşındaki Çocuk 6. Kattan Zemine Düştü
Bayram Boyunca Ekmek Yok!
28 Yaşındaki Genç, Şeker Hastalığına Yenik Düştü
