Denizli’nin Pamukkale ilçesi Akkale Mahallesi’nde bir marketin, binlerce sucuğu 75 TL’ye indirip demir korkuluklara asarak satışa çıkarması tepkilere neden oldu.
Market, kampanya kapsamında ürünleri sokakta demir korkuluklara asarak sergiledi. Görüntüleri gören vatandaşlar, hijyen ve gıda güvenliği açısından endişelerini dile getirdi. Bazı vatandaşlar uygulamayı “sağlıksız ve yanlış” olarak nitelendirdi.
Uygun fiyat nedeniyle satış noktasında kalabalık oluştu. Ancak fiyat cazibesine rağmen birçok kişi, ürünlerin açık alanda satılmasına tepki gösterdi.
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük yankı uyandırırken, kullanıcılar ilgili kurumları denetime çağırdı. Vatandaşlar, sokak ortasında gıda satışı yapılmasının mevzuata aykırı olduğunu belirterek inceleme ve gerekirse yaptırım uygulanmasını talep etti.


RATEM’den Bakan Ersoy’a Ziyaret
Odalarda Seçim Hareketliliği Sürüyor
Başkan Tatık’tan Bozdağ Tepkisi: “Kar Var, İrade Yok”
Yoğun Kar Nedeniyle Kayak Merkezi’ne Girişler Yasaklandı
“Bu Meydanda İtiraz Edenler Var”
Kadınlar Türkiye Kupası’nda Şampiyon Fenerbahçe
Valiler Kararnamesi Yayımlandı: Denizli Valisi Değişti
