Kentdeha – DEHA TV Radyo

Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’deydi

Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’deydi
13 views
05 Mayıs 2023 - 8:10

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Denizli Millet Buluşması’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu: Beraber ve Birlikte Başaracağız

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’de miting düzenledi. Mitinge, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Gerçekleşen mitingte ilk önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve son olarak CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Denizli halkına seslendi.

İmamoğlu konuşmasında 14 Mayıs’tan sonra Denizli’nin de hakkını alacağını ifade ederek “Çok önemli bir dönüm noktasındayız, kıymetli Denizlililer. Hep beraber çok çalışıyoruz ama daha çok azını gördünüz. Milletimiz için esas 14 Mayıs’tan sonra nasıl çalışacağız, herkese göstereceğiz.” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun ardından kürsüye çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise “Bir pankart asılmış: “Denizli ekmeğini bölüşür, vatanını böldürmez” 40 yıldır o Kandil, ABD bölemedi. Şimdi 80 terörist kaldı diyorlar; o mu bölecek? Niye böyle korkutuyorlar? Çünkü lüks villalardan, arabalardan ayrılmak istemiyorlar!” diye konuştu.

Yavaş’ın ardından son olarak kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise şu ifadelere yer verdi: “Bugün ben de çok mutluyum. Birlikte olduğumuz için mutluyum. Beraber ve birlikte Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız. Beraber ve birlikte gençlerin umutsuzluğunu yok edeceğiz. Beraber ve birlikte Türkiye’yi büyüteceğiz. Beraber ve birlikte kadına yönelik şiddete son vereceğiz. Beraber ve birlikte tek bir çocuğun bile yatağa aç girmediği güzel bir Türkiye inşa edeceğiz. Beraber ve birlikte bu ülkeye ne pahasına olursa olsun mutlaka adaleti getireceğiz. Yeter ki ülkemizi düşünelim. Bireysel olarak çıkış yok. Toplumsal bir çıkış yapmamız lazım. Hep beraber ve birlikte çalışacağız. Çünkü o kadar zor koşullar var ki pazara gittiğiniz zaman bunu görüyorsunuz. Alışveriş yaptığınızda bunu görüyorsunuz. Bizim bu sıkıntıları aşmamız lazım. Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı var. Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı varsa bu değişimi beraber gerçekleştireceğiz. Beraber sandığa gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız.”