Kentdeha – DEHA TV Radyo

Nuri Dalyan: Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

Nuri Dalyan: Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz
58 views
05 Mayıs 2023 - 4:15

Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, “Seçime sayılı gün kaldı. Çalışmalarımızı artırmış olmakla birlikte halkımızdan çok güzel geri dönüşler alıyoruz” dedi.

Dalyan: Ata İttifakına Vatandaşın Yaklaşımı Bizi Memnun Ediyor

Seçime sayılı günler kala vatandaşların Zafer Partisine ve Ata İttifakına geri dönüşlerin olumlu yönde artış gösterdiğini ifade eden Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, “Seçimde artık son günlere girdiğimiz şu günlerde çalışmalarımızı artırmış olmakla birlikte halkımızdan çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Hem 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için partimize güzel tepkiler alıyoruz hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız Sinan Oğan için güzel tepkiler alıyoruz. Halkımızın bu desteği bizlerin daha da heyecanla çalışmasını sağlıyor. Oy oranlarımızda ciddi bir artış söz konusu seçim gününe kadar da bu artışın devam edeceğini ön görüyoruz” dedi.

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın Denizli ziyaretine yönelik değerlendirmeler yapan Başkan Dalyan, “Cumhurbaşkanı adayımız Dr. Sinan Oğan’ın şehrimize geldiği gün planlanan esnaf ziyaretiydi ancak müthiş bir kalabalıkla birlikte ziyaret planı bir mitinge dönüştü. Üstüne basa basa tekrarladığımız “Zafer Partisi ve Ata İttifakı Türkiye’nin sigortasıdır” sloganımızın halkımız tarafından önemini ve değerini o gün oluşan kalabalıkla bir kez daha gördük. Saha çalışmalarımız da devam ediyor. Milletvekili adaylarımızla birlikte ilçelerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu çalışmalarımızda sahada görüyoruz ki halkımızın ve esnafımızın sorunlarını dinledikçe, parti politikalarımızı onlara anlattıkça, ekonomideki sorunlardan, göçmen sorunlarına kadar çözümün Zafer Partisi olduğunu vurguladıkça halkımız haklı mücadelemizde yanımızda yer alıyorlar. 14 Mayıs seçimlerinde partimizle, ittifakımızla ve cumhurbaşkanı adayımızla birlikte yüksek bir başarı elde edeceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.