Kentdeha – DEHA TV Radyo

Muharrem İnce, Denizli’ye Geldi

Muharrem İnce, Denizli’ye Geldi
10 views
09 Mayıs 2023 - 12:08

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Denizli’de “Gençlik Buluşması” kapsamında dün akşam saatlerinde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. İnce, partililerin getirdiği sürpriz doğum günü pastasını üfleyip, dans etti.

Denizli’de “Gençlik Buluşması” Gerçekleştirdi

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, geldiği Denizli’de “Gençlik Buluşması” kapsamında Kınıklı Mahallesi’ndeki Amfi Park’ta partililer ve üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

İnce, burada yaptığı konuşmada, gençlerin ülkenin kaderine el koyması gerektiğini söyledi.

İnce, “Sizin umutlarınız çalınmayacak. İşe girerken ve kamuda yükselirken liyakat esas olacak. Kamu İhale Kanunu’nu, rekabete açık bir şekilde düzenleyeceğiz. Gençler teknolojiyle tanışacak. Gençler öğrenim yaşamı boyunca İletişim Vergisi ödemeyecek. Milli gelirin yüzde 2’sini tarıma ayıracağız. Gençlerimiz iyi beslenecek. Gençlerimiz et yiyecek, süt içecek, balık yiyecek, yumurta yiyecek. Evinizin yanındaki okulda okuyacaksınız. Eğitimin niteliğini yükselteceğiz. Okulu bitirdiğinizde iş bulacaksınız” dedi.

“Akıl, ahlak, adalet, bilim, matematik, kuantum ve füzyon diyerek değişimi yapacağız” diyen Muharrem İnce, “Memleketi terk etmek yok. Bu memleket bizim. Köylerini, sokaklarını biz temizleyeceğiz. Ormanlarına birlikte bakacağız, bunu sizle birlikte yapacağız. Umutlarınızı yeşertin ve yükseltin” dedi.

İnce’ye konuşmasının sonunda partililer, geçmiş doğum günü nedeniyle sürpriz yaptı. İnce, partililerin getirdiği pastanın mumlarını üfledi.