Kentdeha – DEHA TV Radyo

MHP İl Başkanı Yılmaz’dan Teşekkür

MHP İl Başkanı Yılmaz’dan Teşekkür
52 views
16 Mayıs 2023 - 13:00

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından bir mesaj yayımlayan MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Demokrasi şöleninde ilimizde sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm seçmenlerimize Türk demokrasisi adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

“Türk Demokrasisi Adına Şükranlarımı Sunuyorum”

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından bir mesaj yayımlayan MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “İlimizde sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm seçmenlerimize Türk demokrasisi adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Yılmaz mesajında; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Bilge Kağan’ın sözünü kendimize düstur bilerek “Gece uyumadan, gündüz durmadan” partimizin politikalarını ve liderimizin talimatlarını halkımızla paylaşma gayreti içerisinde olduk. Bu süreçte kimseyi kırmadan ve ötekileştirmeden geçmiş yaşantıları da bir kenara bırakarak var gücümüzle ilimizde güçlü bir MHP vizyonu oluşturmaya gayret ettik. Bu vizyonu korumak ve daha da ileriye taşımak adına 2 hafta sonra gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için de yine sahada, ülküdaşlarımızla olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri yalnız bırakmayan tüm teşkilatlarımıza, kuruluşlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, basın mensuplarımıza ve en önemlisi de sandıkta üç hilale mührünü vurarak bu kutlu davaya hangi şartta olursa olsun destek vereceğini bir kez daha ortaya koyan tüm ülküdaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” ifadelerine yer verdi.