Kentdeha – DEHA TV Radyo

Pamukkale’de Yapılandırma İçin Tatil Yok

Pamukkale’de Yapılandırma İçin Tatil Yok
6 views
18 Mayıs 2023 - 11:32

Pamukkale Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan reklam, eğlence vergileri ile idari para cezaları ve imar para cezalarının yapılandırmalarında yaşanan yoğunluk nedeniyle resmi tatil olan 19 Mayıs ve hafta sonu da veznelerini açık tutacak. Pamukkale Belediyesi vatandaşlara, 19-20-21 Mayıs 2023 tarihlerinde 09.00-16.00 saatleri arası hizmet verecek.

Tatil Günlerinde Vezneler Açık Olacak

Pamukkale Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, 7440 sayılı kanun kapsamında emlak, çevre temizlik, ilan reklam, eğlence vergileri ile idari para cezaları ve imar para cezalarını yapılandırma uygulamasının son gününün 31 Mayıs 2023 olduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, son ödeme tarihinden önceki hafta sonunda Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleşeceği için, bu hafta sonunda veznelerin açık tutulacağı belirtildi.

Pamukkale Belediyesi, resmi tatil olan 19 Mayıs Cuma ile 20 Mayıs Cumartesi ve 21 Mayıs Pazar günü vatandaşların ödeme sürelerini kaçırmamaları için veznelerini açık tutacak. Pamukkale Belediyesi, vatandaşların vergi ödemelerini kolaylaştırmak adına her ödeme döneminde olduğu gibi bu dönemde de birçok kolaylık sağlamaya devam ediyor. Pamukkaleli vatandaşlar vergi ödemelerini e-devlet üzerinden veya www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden yapabilirken, peşin ödemelerde büyük indirim sağlanıyor. Belediyeye gelmeden ödeme yapma imkânlarına rağmen Pamukkale Belediyesi, vatandaşların yoğunluktan dolayı vergi ödemelerinde gecikme yaşamaması için hafta sonunda da veznelerini açık tutacak. Resmi tatil olan 19 Mayıs Cuma ile 20 Mayıs Cumartesi ve 21 Mayıs Pazar günleri Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasındaki vezneler vatandaşların hizmetinde olacak. Vezneler hafta sonu 09.00-16.00 saatleri arasında vatandaşların hizmetinde olacak.