Kentdeha – DEHA TV Radyo

Denizli’de Kuvvetli Yağış Hayatı Felç Etti!

Denizli’de Kuvvetli Yağış Hayatı Felç Etti!
8 views
31 Mayıs 2023 - 18:45

Denizli’de son dönemde etkili olan kuvvetli sağanak yağışlar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bugün öğleden sonra aniden bastıran gök gürültülü sağanak yağış ile yarım saatlik sürede metrekareye 27 kilogram yağmur düşerken, Denizli’de hayat felç oldu. Gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış nedeniyle birçok ev ve işyerini su bastı. Kent merkezinde cadde ve sokaklar göle döndü. Gazi Bulvarında belediye otobüsleri ve diğer araçlar ilerleyemedi. Suların tahliyesine ekipler müdahale etti.

Kent Merkezinde Yollar Göle Döndü, Bazı Ev ve İşyerlerini Su Bastı

Denizli’de haftalardır etkili olan kuvvetli yağışlar, bugün kent merkezinde hayatı felç etti. Bazı mahallelerde yağış suları sele dönüştü. Yarım saatlik sürede metrekareye 27 kilogram yağmur düştü. Denizli merkezinde bazı ev ve işyerlerini su bastı.

Sağanak yağış nedeniyle kent merkezinde su taşkınları yaşandı. Bu güzergâhta ilerleyen belediye otobüslerinin geçişine bir süre izin verilmedi. Bazı caddelerde trafik akışı aksadı, uzun araç kuyrukları oluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, birikintilerin oluştuğu noktalarda suyu tahliye etti.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre, önümüzdeki 4 gün boyunca şiddetli yağışların öğleden sonra Denizli genelinde etkili olacağı uyarısı yapıldı.