Kentdeha – DEHA TV Radyo

Denizli Rotary Kulübü’nde Bayrak Değişimi

Denizli Rotary Kulübü’nde Bayrak Değişimi
42 views
13 Temmuz 2023 - 17:50

Denizli Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni düzenlendi. 2 dönemdir kulübün başkanlığını yürüten Sidar Anıl Özalp, başkanlığı düzenlenen törenle Mustafa Özcan’a devretti.

Sidar Anıl Özalp Görevi Mustafa Özcan’a Devretti

Denizli Rotary Kulübü’nde bayrak değişimi yaşandı. 2 dönemdir başkanlık görevini başarılı bir şekilde yürüten Sidar Anıl Özalp düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Mustafa Özcan’a devretti.

Kulüp üyelerinin yoğun katılım gösterdiği törende Denizli’nin önde gelen isimleri de yer aldı. Devir teslim töreninden önce yeni üye kabul töreni gerçekleşti. Yeni dönemin ilk üyesi olan Rotaryen Gizem Özkan’a rozetini 2440. Bölge Federasyon Başkanı Ayda Özeren taktı.

“Dünyaya Umut Ol” çağrısıyla yaraları sarmaya ve hizmet vermeye devam edeceğiz diyen 2440. Bölge Federasyon Başkanı Ayda Özeren, “Rotary Kulübü’nün en sevdiğim tarafı 119 yıldan beri çarkın sürekli yenilenmesi” ifadelerini kullandı.

Devir teslim töreni öncesi DEHA TV mikrofonlarına değerlendirmelerde bulunan Başkan Sidar Anıl Özalp, “Son 2 dönemdir başkanlık görevini yürüttüğüm Denizli Rotary Kulübü’nde son görev gecem. Başkanlık görevini Diş Hekimi Mustafa Özcan’a bırakıyorum. Birçok konuda anne-çocuk sağlığından toplum sağlığına, doğadan çevreye, içimizi yakan depremler, seller gibi doğal afetlerde de faaliyetlerimizi yürüttük. Üyelerimiz, yönetim kurulumuz, bize inanan, güvenen destekçilerimiz ile beraber hayatın birçok noktasında ihtiyacın olduğu her yerde hizmetlerimizle hayatları değiştirelim dedik. Rotary ile hayal edelim dedik. Hayatlara dokunduk. Başkanlık görevim bitiyor ama Rotary’de görevlerim devam ediyor. Önümüzdeki dönemde Federasyon Başkan Yardımcılığı görevini yürüteceğim. Bir bayrağı devrederken birkaç kulübü içerisine alan grupta Federasyon Başkan Yardımcılığı ile sorumluluklarımız büyük. Hizmetlerimiz ile yine toplumun her noktasına dokunmaya daha fazla gayret edeceğiz.” diye konuştu.

Çiçeği burnunda Başkan Mustafa Özcan ise “Biz sadece koltuğu değiştiriyoruz. Çalışmalarımız yine ekip olarak beraber devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından mevcut Başkan Sidar Anıl Özalp emeği geçen kulüp üyelerine plaketlerini takdim etti ve ardından başkanlık madalyasını yeni Başkan Mustafa Özcan’a vererek görevini teslim etti.