Kentdeha – DEHA TV Radyo

Büyükşehir’den Esnaf Odalarına Dev Destek

Büyükşehir’den Esnaf Odalarına Dev Destek
11 views
15 Eylül 2023 - 12:28

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından yaptırılacak hizmet binası için hibe ettiği 1750 metrekarelik arsanın protokolü imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Aynı anlayış ve güzellikle şehrimizde taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz” dedi.

Hizmet Binası İçin Hibe Edilen Arsanın Protokolü İmzalandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında “Hizmet Binası Yapım Protokolü” imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yapacağı hizmet binası için hibe ettiği 1750 metrekarelik arsa için Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda düzenlenen protokol törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seval Gebeş, esnaf odaları başkanları ve yöneticileri katıldı.

Başkan Zolan, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı odaların dağınık ve istenilen şartlarda faaliyet gösteremediği ve ortak hizmet binası ihtiyacı talebine yanıt verdiklerini ve ortak hizmet binası için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin arsa temin ettiğini anlattı.

Başkan Osman Zolan, “Protokolümüz, yeni hizmet binamızın yapımı ile ilgili yapmış olduğumuz arsanın devri şehrimize, sizlere, hepimize, gelecek nesillere hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Erbeği ise, “Tüm odalarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.