Kentdeha – DEHA TV Radyo

Sokak Ortasında Kanlı İnfaz: 3 Ölü

Sokak Ortasında Kanlı İnfaz: 3 Ölü
35 views
13 Kasım 2023 - 21:55

Denizli’de kendisini aldattığından şüphelendiği karısını takip eden koca, çocuklarının gözü önünde karısı ve erkek arkadaşına pompalı tüfekle ateş etti. Karısını ve arkadaşını öldürdükten sonra intihar eden kocanın çocuklarına mahalleli sahip çıktı.

Eşi ve Erkek Arkadaşını Takip Edip Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 14 sıralarında Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Atalar Mahallesi 1344 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Özlem Ülker’i takip eden koca Emin Ülker (40), Yusuf Cavlak (35) ile buluştuğunu görünce çılgına döndü. İki çocuğuyla birlikte yolda yürüyen eşi ve erkek arkadaşını bir süre daha takip eden koca, evlerine 10 metre kala elindeki pompalı tüfekle ortaya çıktı. Yusuf Cavlak’a “Sen benim namusuma göz mü diktin?” diye bağıran Emin Ülker, eşinin “Yapma, etme” çığlıkları arasında defalarca tetiğe bastı. Çocuklarının gözü önünde kurşunların hedefi olan kadın göğsünden ağır yaralanırken, Yusuf Cavlak ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Günler Öncesinden Paylaşım Yapmış

Olayın ardından bölgeden uzaklaşan koca Emin Ülker, 2 sokak ileride aynı silahla intihar etti. Emin Ülker’in bugün cinayet ve intiharıyla sonuçlanan olaydan uzun süre önce sosyal medyadan “Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa herkese helal olsun. Eşim ve Yusuf Cavlak hariç” şeklinde paylaşım yaptığı, Emin Ülker’in 30 Eylül’de yaptığı bu paylaşımı daha sonrasında ise sildiği ortaya çıktı.

Ağır yaralanan Özlem Ülker, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılmıştı ancak akşam saatlerinde acı haber geldi. Özlem Ülker, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çevre sakinleri tarafından koruma altına alınan çocuk, yiyecek-içecek ikram edilerek sakinleştirilmeye çalışıldı. Olayda hayatını kaybeden 3 kişinin de cenazeleri otopsi için morga kaldırıldığı öğrenildi.