Kentdeha – DEHA TV Radyo

Denizli’de 4’lü Zirve

Denizli’de 4’lü Zirve
23 views
10 Ocak 2024 - 16:42

Denizli’de yerel seçim öncesi DEVA, Gelecek, Demokrat ve Saadet Partisi İl Başkanları bir araya geldi. 4’lü zirvede yapılabilecek işbirliği konuşuldu. Toplantıdan “Hedef 2024 Denizli” mesajı çıktı.

Toplantıdan “Hedef 2024 Denizli” Mesajı Çıktı

Denizli’de mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Demokrat Parti İl Başkanı Yıldıray Akıncı, Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım ve Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fatih Aktaş bir araya geldi.

Demokrat Parti’nin ev sahipliğinde yapılan toplantıda 2024 yerel seçimleri tüm yönleriyle masaya yatırıldı.

Partilerin Denizli özelinde çalışmaları konuşulup, ortak yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Denizli’nin geldiği nokta, yaşanan sorunları ve çözüm yolları konusunda yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Yerel seçimler gündemi ile düzenlenen toplantıda “Hedef 2024 Denizli” mesajı çıktı. Yapılan ortak açıklamada, Denizli’nin değişime hazır olduğuna vurgu yapılarak, “Denizli’de hakkın, hukukun, adaletin öne çıktığı, barışın ve kardeşliğin tesis edilmesi hedefimizdir. Denizli’yi neşeli, huzurlu ve bereketli günlere taşımaktır. Denizli’yi istişare ve uzlaşıyla yöneteceğiz. Her türlü işbirliği ve ortak çalışmaya kapımız sonuna kadar açıktır. 2024 yerel seçimlerinin şimdiden Denizli’mize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.