Kentdeha – DEHA TV Radyo

Başkan Şeniz Doğan Seçim Startını Verdi

Başkan Şeniz Doğan Seçim Startını Verdi
21 views
28 Ocak 2024 - 17:50

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Başkan Doğan, “Sevgili Denizlililer sizler dimdik arkamda olduğunuz sürece ben gönüllere girmeye devam edeceğim, iyi ki varsınız” diye seslendi.

Merkezefendi’de Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından tekrar Merkezefendi’de aday gösterilen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı ile seçim startını verdi.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına; Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday gösterilen Denizli ilçe belediye başkan adayları ve binlerce vatandaş katılım sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da program yoğunluğu nedeni ile açılışa katılamadığı için bir mesaj gönderdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Sadece Denizli’de değil Merkezefendi’de değil ülkenin neresinde ihtiyaç varsa her türlü yardımı yapan başkanımız Merkezefendi’yi öyle güzelleştirdi ki, ilçemize birçok merkez kazandırdı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, “Merkezefendi’de 5 yılda birbirinden güzel işler yaptık. 2019 yılında göreve geldiğimde Merkezefendi güçleşen ve gelişen bir yerdi ama birçok sorun vardı insanlar ötekileştirilmişti. Biz bir gül bahçesi devralmadık. Bizim en büyük projemiz hatırlarsanız sevgi, huzur ve kardeşlikti. Yine en büyük projemiz sevgi, huzur ve kardeşlik olacak sevgili yol arkadaşlarım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, “Sevgili Denizlililer sizler dimdik arkamda olduğunuz sürece ben gönüllere girmeye devam edeceğim, iyi ki varsınız. Tekrardan ilçemizin ihtiyaçlarını gidermek için 5 yıl daha yola çıktık yol arkadaşlarım. Hazır mısınız? Sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta tarih yazmaya, halkın belediyesini halka vermeye hazır mısınız? Güzel günler, aydınlık günler sizinle olsun” ifadelerini kullandı.