Kentdeha – DEHA TV Radyo

CHP’li Ali Atlı Adaylık Başvurusunu Geri Çekti

CHP’li Ali Atlı Adaylık Başvurusunu Geri Çekti
10 views
28 Ocak 2024 - 13:20

Denizli’de CHP’li Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı adaylık başvurusunu geri çekti. Atlı, tek aday adayı olmasına rağmen henüz aday olarak açıklanmamıştı.

Babadağ’da Tek Aday Adayı Olmasına Rağmen Adaylığı Açıklanmadı

2024 Yerel Seçimleri çalışmaları partilerde hız kazınırken CHP Denizli’de şok bir gelişme yaşandı. CHP’li Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, dün akşam aday adaylığını geri çekti.

CHP Denizli İl Örgütü’nde bir süredir olumsuzluk yaşandığı iddiasıyla CHP’li Atlı, dün akşam İl Başkanı Ali Osman Horzum’u arayarak aday adaylığı başvurusunu iptal etmek istediğini söyledi. Atlı, ardından TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’ya da başvurusunu iptal ettiğinin bilgisini verdi. Meclis üyelerine de mesaj atarak, bilgi veren Atlı’nın, başvurusunu iptal etmesi örgüt içerisinde büyük şaşkınlık yarattı.

2019 Yerel Seçimleri’nde Babadağ Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Atlı, şu anda tek aday adayı olmasına rağmen aday olarak açıklanmadı. CHP’de Denizli ve ilçelerde adaylar netleştirilirken, Atlı’nın adaylığının açıklanmaması da kafalarda soru işareti yaratıyordu.

Kulislerden edinilen bilgilere göre ise CHP’nin Babadağ’da başka bir ismi aday olarak açıklamak için hazırlık yaptığı öğrenildi.