Kentdeha – DEHA TV Radyo

CHP’li İlhan Özcan’dan Kamuoyuna Açıklama

CHP’li İlhan Özcan’dan Kamuoyuna Açıklama
29 views
28 Ocak 2024 - 14:35

CHP’nin, Ali Rıza Ertemur’u Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak açıklamasının ardından, aday adayı olan İlhan Özcan sosyal medya hesabından “Kamuoyuna Açıklama” başlıklı bir paylaşım yaptı.

Özcan Açıklamasında Sert Tepki Gösterdi

CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı olan İlhan Özcan, sosyal medya hesabından “Kamuoyuna Açıklama” başlıklı bir paylaşımda bulundu. CHP için yıllar boyunca mücadele ettiğini ve son olarak ön seçim yapılacağı beklentisi ile Pamukkale Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu belirten İlhan Özcan, “Yapmaz olaydım. Ayıptır, günahtır!” dedi.

Özcan açıklamasında, “Ön seçim ile adayların belirleneceği söylemi üzerine, son ana kadar ön seçim beklentisi ile Pamukkale Belediye Başkanlığına Aday Adayı olarak başvuru yaptım. Yapmaz olaydım. Madem kafanızda bir Pamukkale Belediye başkan adayı vardı niye bize başvuru yaptırdınız? Niye ön seçim yaparak adayı belirlemediniz? Aday olan Sayın Ali Rıza Ertemur vekilimize Pamukkale Belediye Başkanlığında başarılı olması için elimden gelen gayreti göstereceğim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şahsı ile hiçbir sorunum yok. Sorunum sürecin işletilmesi hakkındaki haksızlığa, hukuksuzluğu ve adaletsizliğedir. Madem ben yok hükmündeydim niye beni 2 dönem milletvekili adayı yaptınız? Niye 10 yıl il yönetim kurulu üyesi ve iki dönem il sekreteri yaptınız? Niye 10 yıl İl Genel Meclisi üyesi yaptınız? Niye Acıpayam Belediye Başkan Adayı yaptınız? Tüm bu yaşananlardan sonra Denizli’nin Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde CHP bayrağını dalgalandırması için elimden gelen çabayı göstereceğimi tekrar belirtiyor, tüm halkımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.