Kentdeha – DEHA TV Radyo

Aktepe Çöp Poşetine Kavuştu

Aktepe Çöp Poşetine Kavuştu
8 views
26 Şubat 2024 - 20:58

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Pamukkaleli vatandaşların memnuniyetle karşıladığı çöp poşeti dağıtımının devam edeceğini açıklamasının ardından bir mahalleyi daha çöp poşeti ile buluşturdu. Ertemur; “Çöp poşeti dağıtımımız Pamukkale’mizin bütün mahallelerinde devam ediyor” dedi.

Ertemur: 61 Mahallemizde Dağıtımlar Devam Edecek

CHP Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Temiz Bir Pamukkale” sloganı ile başlattığı çöp poşeti dağıtımını devam ettiriyor.

Geçtiğimiz hafta başlayan proje ile binlerce Pamukkaleli çöp poşetine kavuştu. Pamukkale’nin 61 mahallesinde program çerçevesinde çöp poşeti dağıtımı sürecek. Son olarak Aktepe mahallesinde çöp poşeti dağıtımı yapıldı.

Çöp poşetlerini mahalle mahalle dağıtacaklarını belirten Ertemur, Aktepe mahallesinde çöp poşeti dağıtımı yaptıklarını belirterek temiz bir Pamukkale istediklerinin altını çizdi.

Ertemur, “Pamukkale’miz karanlıkta, çukurda çöpün içinde adeta boğuldu. Biz 31 Mart’tan sonra tamamen değiştireceğimiz Pamukkale’miz için adaylığımız sürecinde bir adım attık. Mahallelerimizde çöp poşeti dağıtımına başladık. Geçtiğimiz haftadan itibaren başlattığımız çöp poşeti dağıtımımız program çerçevesinde tüm mahallelerimize ulaşacak” dedi.