Kentdeha – DEHA TV Radyo

Başkan Adayı Dalyan Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkan Adayı Dalyan Çalışmalarına Devam Ediyor
17 views
26 Şubat 2024 - 21:00

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Dalyan merakla beklenen projelerini de açıklamaya başladı. Nuri Dalyan, göreve geldiklerinde ilk işlerinin uyuşturucu ile mücadele olacağını açıkladı. Dalyan, “Denizli’yi Uyuşturucudan Arındıracağız”

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan, Denizli’nin uyuşturucu üretiminde ilk sıralarda olduğuna dikkat çekerek göreve geldiklerinde ilk işlerinin uyuşturucu ile mücadele olacağını açıkladı. Dalyan, “Zabıtalarımıza eğitim vereceğiz. Okul çevrelerinde ve mahallelerde uyuşturucunun barınmasını engelleyeceğiz” dedi.

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan, Denizli’nin son dönemde suç oranında Türkiye’de ikinci, uyuşturucu üretiminde ise ilk sırada yer almasına dikkat çekti. Partisinin seçim propagandası hakkında bilgiler veren Dalyan, göreve geldiklerinde ilk işlerinin uyuşturucu ile mücadele olacağını açıkladı. Dalyan, bu konuda zabıtalara özel eğitim verileceğini de ifade etti.

Dalyan, “Denizli’mizin Türkiye genelinde suç oranında maalesef 2. sırada ve vahim olarak uyuşturucu üretiminde 1. sırada olması kentimiz ve kent güvenliğimiz için ciddi sorunlara yol açmaktadır. Uyuşturucunun satışı okul çevrelerine mahallelere dadanmış gençlerimizi ve çocuklarımızı zehirleyen bu tacirler şehrimizin bir sorunudur. Bizim belediyemiz döneminde zabıtalarımıza bu alanda eğitim vererek aktif kullanacağız. Bununla birlikte söz konusu bölgelere özel çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Okul çevrelerinde ve mahallelerde uyuşturucunun barınmasını engelleyeceğiz.

“Gençlerimizi Bu İlletten Uzak Tutacağız”

Hiçbir gencimizin zehirlenmesine müsaade etmeyeceğiz. Suç oranının azalması ve birçok anlamda temiz bir Denizli için geliyoruz. Gençlerimizi bu illetten uzak tutmak için hem önlemler almayı hem de gençlerimize yönelik spor, sosyal, kültürel faaliyetler düzenleyerek yaşamlarını daha iyi bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Unutmayın ki gençler bizim geleceğimizdir. Onları her türlü pislikten koruyarak yarının Türkiye’sini çok daha ileriye taşıyabiliriz” dedi.