Kentdeha – DEHA TV Radyo

Başkan Doğan, 5 Yılda Yaptığı Projelerin Altını Çizdi

Başkan Doğan, 5 Yılda Yaptığı Projelerin Altını Çizdi
8 views
26 Şubat 2024 - 21:02

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, gerçekleştirdiği 60+1 Proje Tanıtımı ve Bilgilendirme Programı’nda geçtiğimiz 5 yılın değerlendirmesini yaptı.

“Çocuklar Aç, İnsanlar İşsizken, Kimse Benden Beton Beklemesin”

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen lansmanda Başkan Şeniz Doğan, geçtiğimiz 5 yılda yaptığı projelerin altını çizdi.

Doğan, “Bu şehirde aç bir çocuk varken, cebinde parası olmayan bir genç varken, çocuğunu bırakacak bir yeri olmadığı için çalışamayan bir kadın varken, dışarıda bir çay içemediği için evden çıkamayan emekli büyüklerim varken, gidip de evlerinin karşısına taş bloklar dikmeyeceğim. Şimdi yine, 5 yıl daha buradayız ve bu ilçeyi hep birlikte Denizli’nin kalbi yapacağız” diye konuştu.

2 yıl süren pandemi ve 50 bin 96 vatandaşımızı kaybettiğimiz Maraş depremi sebebiyle bütün önceliğinin değiştiğini söyleyen Şeniz Doğan; “İnsanlar pandemide evlerinde çaresizce ölüm korkusuyla beklerken, kışın ortasında deprem felaketiyle yüzleşirken, yardım beklerken, kimse kusura bakmasın, benim gidip de halkın parasıyla koca koca beton yığınları yapmam mümkün değildi” dedi.