Kentdeha – DEHA TV Radyo

Büyükşehir’den Şemikler’e Yeni Park ve Halı Saha

Büyükşehir’den Şemikler’e Yeni Park ve Halı Saha
6 views
26 Şubat 2024 - 20:58

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Şemikler Mahallesi’ne başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm vatandaşların keyifli bir şekilde vakit geçireceği park ve halı sahanın açılışını yaptı. Başkan Zolan, “Bu işin kahramanı sizsiniz” dedi.

“Bu İşin Kahramanı Sizsiniz”

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Şemikler Mahallesi’nde yapımını tamamladığı park ve halı sahanın açılış töreni yapıldı. Park ve halı sahanın açılışına, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz eserlerin hayırlı olmasını dileyerek Başkan Zolan’ın “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” felsefesiyle gayret ettiğini söyledi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör ise yaptığı tüm hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür etti.

Osman Zolan ise konuşmasında göreve geldikleri ilk günden bu yana her ilçeye, mahalleye ve sokağa hizmet etmek için koştuklarını belirterek, “Geri dönüp baktığımızda Denizli’miz bugün parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. Bunu birlikte yaptık” diye konuştu.

Başkan Zolan, “Bu güzellikleri tek başıma yapmıyorum. El ele veriyoruz 4 bin 800 personelimizle birlikte hizmet veriyoruz. Bugüne kadar verdikleri destek ve gayretlerden dolayı her bir personelimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından park ve halı sahanın açılış kurdelesi dualarla kesildi.

Açılışın ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler park ve halı sahada incelemede bulundu. Çocuklarla bir süre parkta oynayan, minikleri salıncak ile sallayıp keyifli vakit geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı, halı sahada gerçekleştirilen futbol maçının başlangıç vuruşunu yaptı. Bir süre karşılaşmayı izleyen Zolan, daha sonra halı sahada penaltı atışı yaptı.