Kentdeha – DEHA TV Radyo

“Herkese İş, Üretici Baş Tacı”

“Herkese İş, Üretici Baş Tacı”
12 views
26 Şubat 2024 - 21:04

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çobanoğlu Vatan Partisi’nin kamucu halkçı belediyecilik anlayışıyla üreticinin baş tacı olacağını belirtti. 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmaları hızlandıran Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çobanoğlu halkın üretimden koparıldığını ifade etti.

Büyükşehir Başkan Adayı Çobanoğlu “Halkı Üretimden Kopardılar”

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çobanoğlu seçim ziyaretlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çobanoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmada “Atlantik güdümlü rantçı sistemin efendileri, 1980 yılından bu yana üreticiyi kambur ilan etti, kamu teşekküllerini özelleştirdi, çiftçiye destekleri budadı, sanayicinin belini kırdı. Rantçı sistem, kentlerimizi üretimden kopardı. Üreticileri, kadınlarımızı, gençliğimizi, insanlarımızı işsiz bıraktı ve yoksullaştırdı. Onları şehirlerimizin kenarlarına, merdiven altlarına sürdü. Üretici olmayan nüfus, şehir merkezlerine yığıldı” dedi.

Çobanoğlu, “Vatan Partisi, yurdumuzun dört köşesinde 119 kent ve köyümüzde Üretim Devrimi Kurultayları yaparak “Plan, Tasarruf, Yatırım, İstihdam, Üretim ve Hakça Paylaşım” ilkelerini esas alan Üretim Devrimi Programı’nı halkın etkin katılımıyla oluşturmuştur. Ekonomide temel ilkemiz, yerel yönetimlerin de temel ilkesidir. Üretici baş tacıdır. Kamu hizmeti esastır. Üretimi canlandıracağız. Ekeni, biçeni, çobanı, tezgâhta çalışanı, çarkları çevireni, direksiyon sallayanı destekleyen kent, belde, mahalle ve köy yönetimleri kuracağız. Çarşıları ve pazarları üretimle ve alışverişle şenlendireceğiz. İş sahibi olmak, kamu hizmetinden yararlanmak, evimize ekmek götürmek ellerimizdedir” ifadelerini kullandı.