Kentdeha – DEHA TV Radyo

Akcan’dan Çal’a Yeni Müjdeler

Akcan’dan Çal’a Yeni Müjdeler
8 views
27 Şubat 2024 - 20:16

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine kent içi servisin hizmete gireceğini, Çal ile Yukarıseyit Mahallesi arasındaki 2,5 kilometrelik aydınlatmalı yürüyüş yolunun da 20 Mart’a kadar tamamlanacağını söyledi.

Şehir İçi Servis Geliyor, Aydınlatmalı Yürüyüş Yolu Bitiyor

Çal ilçe merkezinin dış kısmında kalan Yeşilyurt mahallesinden sonra son yıllarda TOKİ-1, TOKİ-2 ve TOKİ-3 Konutları’nın da yapımının ardından buralarda oturan vatandaşlar ulaşım sorunu yaşıyordu. Başkan Fethi Akcan, vatandaşlardan gelen talep üzerine Mart ayı içerisinde kent içi servisinin hizmete gireceğini müjdeledi.

Güzergâh ise, 6 kilometrelik Yeşilyurt Mahallesi ile Yukarıseyit arası olacak. Belediyenin kent içi servisi, Yeşilyurt Mahallesi’nden çıkıp, Kent Merkezi, ardından TOKİ-1, TOKİ-2 ve TOKİ-3 Konutları güzergâhından, Yukarıseyit Mahallesi’ne ulaşacak.

Başkan Fethi Akcan, “Çal ile Yukarıseyit Mahallesi arasındaki 2,5 kilometrelik aydınlatmalı yürüyüş yolu bitme aşamasına geldi, çalışmalar devam ediyor. Yürüyüş yolunda kaldırımlar aydınlatmalı olacak, insanlarımız güvenle yürüyüşünü yapabilecek. Ayrıca, TOKİ-3 Konutları girişinde düzenleme çalışmaları da en kısa zaman da başlayacak. Sosyal belediyecilik kapsamında insanlarımıza dokunmaya, onların daha refah yaşamalarına katkı koymaya devam edeceğiz” diye konuştu.