Kentdeha – DEHA TV Radyo

Başkan Adayı Berberoğlu Cankurtaran’ı Ziyaret Etti

Başkan Adayı Berberoğlu Cankurtaran’ı Ziyaret Etti
16 views
04 Mart 2024 - 15:30

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu seçim çalışmaları çerçevesinde Cankurtaran Mahallesini ziyaret etti. Başkan Adayı Berberoğlu, Cankurtaran Mahallesi’nde can çekişen Cankurtaranı kurtarmaya söz verdi.

Tek Tek Dinledi, Tek Tek Cevap Verip Kartını Dağıttı

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu’nun gerçekleştirdiği konvoyun güzergâhında Cankurtaran Mahallesi de vardı. Mahallede mola veren Berberoğlu’nun konvoyuna ilgi büyüktü.

Mahalle sakinlerinin isteği üzerine bir kahvede onlarla çay içen Başkan adayına mahalle sakinleri, çözülmeyen sıkıntılarından bahsettiler.

Berberoğlu ise her birinin ayrı sorundan bahsettiği birçok kişiyi önce dinledi sonra hepsine tek tek cevap verdi.

Cankurtaranlılar yaşadıkları sorunlara değinerek “Bu sorunları sen nasıl çözeceksin” diyerek tek tek soru sordular.

Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu bu sorunların çözümlerini içeren projelerini anlatıp, yetki verildiğinde, başkana ulaşamama gibi bir sorunlarının olmayacağını ve bunun ispatı olarak tüm çalışmalarımda kendi telefonumun olduğu kartları dağıtıp, beni bir kardeşinizi, bir arkadaşınızı bir oğlunuzu arar gibi arayabilirsiniz diye herkese tek tek söylüyor ve rica ediyorum. İlk projemizi biz şimdiden hayata geçirmeye başladık. Sizler bize yetkiyi verdiğinizde de başkanlık bölümündeki tüm kapıları kaldırıp, sizlerle iç içe ve el ele verdiğimizde bu sorunlar çok kısa zamanda çözüme kavuşur. Biz projelerimize güveniyoruz, sizlerde desteklediğinizde bu sorunların çözümü bizde. Ben bunun için buradan herkese söz veriyorum” dedi.

Hatıra fotoğrafı da çektiren Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu destek alarak Cankurtaran Mahallesi’nden ayrıldı.