Kentdeha – DEHA TV Radyo

Başkan Adayı Güven, Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

Başkan Adayı Güven, Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı
9 views
04 Mart 2024 - 16:18

Cumhur İttifakı Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven’in seçim çalışmalarını gerçekleştireceği Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yoğun katılımla gerçekleşti. Başkan Adayı Gürcan Güven, Her geçen gün artan bir heyecanla, milletimize hizmet etmek için çaba gösteriyoruz. İnşallah 31 Mart’ta alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.

AK Parti’nin Çivril SKM Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Cumhur İttifakı Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven’in seçim çalışmalarını gerçekleştireceği Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.

AK Parti Çivril Seçim Koordinasyon Merkezi’ni AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile birlikte açtı.

Açılışta konuşan AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, önceki dönemde Osman Zolan’ın başlattığı hizmet destanına vurgu yaparak “Her geçen gün artan bir heyecanla, milletimize hizmet etmek için çaba gösteriyoruz. İnşallah 31 Mart’ta alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesine hizmet destanı yazmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, “Bu düğünün damatları belli birisi Osman Zolan diğeri Gürcan Güven, biz de onların imecesine giden sağdıçlarıyız” dedi.

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.