Kentdeha – DEHA TV Radyo

Başkan Şeniz Doğan’dan Hal Esnafına Ziyaret

Başkan Şeniz Doğan’dan Hal Esnafına Ziyaret
6 views
04 Mart 2024 - 16:35

Denizli Toptancı Hali’ni ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sabahın erken saatlerinde hal esnafıyla bir araya geldi.

“Yüreklerindeki Sevgi Bize Hem Sıcaklık Hem Işık Oluyor”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile birlikte Denizli Toptancı Hali’nde hava aydınlanmadan hal esnafının elini sıktı.

Güne en erken başlayan sebze ve meyve hali esnafıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Doğan, tüm iş yerlerini dolaşıp, esnaflarla tek tek görüşerek, hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Hal esnafı ile sohbet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Denizli Toptancı Hali’ni ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Denizli Toptancı Hali esnafımızla günün en erken saatlerinde bir araya geldik. Esnafımızın talep ve önerilerini dinledim, hayırlı işler ve bol kazançlar diledim. Alın teriyle çalışan insanımızın yüreğindeki sevgi, bize hem sıcaklık hem de ışık oluyor. Bu güzel günde bizleri güler yüzleriyle karşılayan ve samimi sohbetleriyle ağırlayan esnafımıza teşekkür ederim” dedi.