Kentdeha – DEHA TV Radyo

Başkan Zolan: Sizler İstediniz, Biz Yaptık

Başkan Zolan: Sizler İstediniz, Biz Yaptık
14 views
04 Mart 2024 - 16:50

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kentin 130. Aile Sağlığı Merkezi törenle açıldı. Sağlık tesisinin yaptıkları en anlamlı açılış olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Sizler istediniz, biz yaptık” dedi.

Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Girdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi için açılış töreni düzenlendi. Karahasanlı Mahallesi’nde düzenlenen törene, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Jandarma Komutanı Hıdır Ayçiçek, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Osman Zolan, daha önce Babadağlılar TOKİ ve Erdoğan Sitesi ziyaretlerinde hemşehrilerinden gelen Aile Sağlığı Merkezi talebiyle beraber o ihtiyacı gidermek için hızlı bir şekilde gayret ettiklerini söyleyerek, “Sizler istediniz, biz yaptık. Sizler bugüne kadar bize güvendiniz. Güvendiniz ve her seferinde bize destek oldunuz” diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, vatandaşların talepleri doğrultusunda gayret ettiklerini belirterek, “Siz, bize güvenmemiş ve yetkiyi vermemiş olsaydınız, biz bir çivi bile çakamazdık. Göreve geldiğimiz günden bugüne bizim tek bir amacımız vardı, hizmet etmek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aile Sağlık Merkezimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ise, bölgenin nüfus yoğunluğu ile birlikte ASM ihtiyacının ortaya çıktığını, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın girişimleriyle kısa bir sürede kentin 130. ASM’sinin inşa edilmesi dolayısıyla mutlu olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı ASM dualarla açıldı. Daha sonra Vali Coşkun, Başkan Zolan ve beraberindekiler sağlık merkezini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.