Kentdeha – DEHA TV Radyo

Büyükşehir’den Bekilli’ye Tarihi Yatırımlar

Büyükşehir’den Bekilli’ye Tarihi Yatırımlar
15 views
04 Mart 2024 - 14:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Bekilli’de yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Bekilli Mesireliği ve Atık Su Arıtma Tesisi’nin toplu açılış töreni yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı yatırımların Bekilli’nin güzelliğine güzellik katacağını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Birlikte yaptık, birlikte başardık” dedi.

Başkan Zolan: Birlikte Yaptık, Birlikte Başardık

Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Bekilli Mesireliği ile Atık Su Arıtma Tesisi için toplu açılış töreni düzenlendi.

Hizmete giren Denizli Büyükşehir Belediyesi Bekilli Gençlik Merkezi önünde düzenlenen toplu açılış törenine AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli Kaymakamı Muhammet Öztürk, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer İlman, muhtarlar, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Osman Zolan, hemşehrilerinin açılış törenine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyerek, Bekilli’de 2014’ten bugüne gerçekleştirdikleri başta altyapı yatırımları olmak üzere hizmet ve projelerini anlattı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, Bekilli ilçesine yatırımların devam edeceğini belirterek, “Bugüne kadar ne iş yaptıysak zaten hep beraber yaptık. Birlikte yaptık, birlikte başardık.” diye konuştu.

Zolan, Bekilli’nin ihtiyacı ne varsa yapmaya gayret ettiklerini bu anlamda ilçeye kazandırdıkları Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Bekilli Mesireliği ile Atık Su Arıtma Tesisi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Bekilli Mesireliği ile Atık Su Arıtma Tesisi toplu açılışı dualarla yapıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra açılışı yapılan tesisleri inceledi. Kapalı Spor Salonunda spor yapan gençlerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı burada attığı isabetli basket atışlarıyla büyük alkış topladı.