Kentdeha – DEHA TV Radyo

Şehit Bekir Can Kerek’in İsmi Merkezefendi’de Yaşayacak

Şehit Bekir Can Kerek’in İsmi Merkezefendi’de Yaşayacak
16 views
04 Mart 2024 - 15:18

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehit Teğmen Bekir Can Kerek Parkı gerçekleştirilen tören ile açıldı. Başkan Şeniz Doğan, “Şehidimiz Bekir Can Kerek’in ismini Merkezefendimizde yaşatacağız. Şehidimizin ismi hem parkımızda hem de gönlümüzde ilelebet yaşayacak” dedi.

“Şehidimiz Manevi Olarak Kalbimizde Yaşıyor, Gönlümüzde Yaşıyor”

Huzurlu ve daha yeşil bir gelecek için çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi ilçenin çehresini değiştirmeyi sürdürüyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından Hacıeyüplü Mahallesi Akça Caddesi Kayaköy Toki Evleri’nde yapımı tamamlanan 35 bin 161 metrekarelik “Şehit Teğmen Bekir Can Kerek” parkı gerçekleştirilen törenle açıldı. Şehit Teğmen Bekir Can Kerek’in babası Salim ve annesi Elif de gerçekleştirilen törene katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da şehit ailesine bayrak takdim etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz parkımız, Hacıeyüplü ile Karahasanlı Mahallemizin sınırı. Her iki mahallemize de hayırlı olsun” dedi.

Başkan Şeniz Doğan, “Şehidimiz Teğmen Bekir Can Kerek manevi olarak kalbimizde yaşıyor, gönlümüzde yaşıyor. Bugün bu sınırlar içerisinde özgürce ve bağımsızca yaşayabiliyorsak. Bugüne kadar bizler için vatanın mücadelesini veren şehitlerimiz sayesinde” diye konuştu.

Şehit Teğmen Bekir Can Kerek’in babası Salih Kerek, “Acılarımızı bir nebze olsa da unutturan Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’a teşekkür ediyorum. Bu parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.