Kentdeha – DEHA TV Radyo

Zafer Partisi Yardım Etkinliğine Katıldı

Zafer Partisi Yardım Etkinliğine Katıldı
7 views
04 Mart 2024 - 16:30

Zafer Partisi başkan adayları depremzedeler için düzenlenen yardım etkinliğine katıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan, “Denizli deprem bölgesindedir ve yapıların depreme dayanıklılığı denetlenmelidir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dalyan: Yapıların Depreme Dayanıklılığı Denetlenmeli

Zafer Partisi Belediye başkan adayları Hatay için düzenlenen yardım etkinliğine katıldılar.

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Osman Tercan, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Yusuf Eren Çetin, Baklan Belediye Başkan Adayı Onur Aksungur, Honaz Belediye Başkan Adayı Kemran Vezir ve Parti Teşkilatı Hatay için düzenlenen yardım etkinliğine katılarak dayanışma mesajı verdi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan, “Bugün burada bulunarak tekrardan asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın acısını yaşadık. Bir kez daha depremi yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Motosiklet Sürücüleri ve Spor Kulübü Derneği’nin düzenlediği Hatay için yardımlaşma organizasyonuna katılıp, sorunlarını ve isteklerini dinleyip notlarımızı aldık. Kendilerine bu organizasyon için teşekkür ediyoruz. Şunu da belirtmek istiyoruz, Denizli deprem bölgesindedir ve yapıların depreme dayanıklılığı denetlenmelidir. Bir felaket daha yaşamamak için gerekli önlemler alınmalıdır” dedi.