Kentdeha – DEHA TV Radyo

Ertemur, Halk Buluşmasında Konuştu

Ertemur, Halk Buluşmasında Konuştu
4 views
11 Mart 2024 - 13:34

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, ilçede gerçekleştirdiği halk buluşmasında kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldı. Ertemur vatandaşlara, “Beni bir başkan gibi karşıladınız” dedi.

“Beni Bir Başkan Gibi Karşıladınız”

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Şekerci Durağı’nda halk buluşmasında Pamukkalelilerle bir araya geldi.

Aktepe, Dokuzkavaklar, Anafartalar, Karşıyaka, Deliktaş mahalleleri başta olmak üzere ilçenin dört bir yanından buluşmaya katılan vatandaşların oluşturduğu yoğunluk Ertemur’u memnun etti.

Halk buluşmasında konuşmasını gerçekleştiren Ali Rıza Ertemur; “Ya sofranızda ya da sokağınız da olacağım diyerek başladık çalışmalarımıza. Gördüğünüz gibi sözümüzü yerine getiriyoruz. 31 Mart’ın ardından göreve geldiğimizde de bu durum değişmeyecek. Biz vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Ertemur konuşmasının devamında “Kazanıyoruz. Beni bir başkan gibi karşıladınız. Size söz veriyorum 31 Mart’ın ardından başkan olarak sizin karşınıza çıkacağım. Artık Pamukkale Belediye Başkanı olarak konuşuyorum. Size söz veriyorum evladınız, kardeşiniz, abiniz olacağım. Pamukkale’mizi birlikte yöneteceğiz” dedi.

“Her zaman söylediğim gibi beni görmek için özel korumaları, özel kalemleri aşmak zorunda kalmayacaksınız” diyen Başkan Adayı Ertemur, “Bizim için özel sizsiniz. Her zaman yan yana olacağız. Önce Pamukkale, önce Pamukkaleli diyoruz, diyeceğiz. Bugün burada gönüller birleşti, Pamukkale’de değişim başladı” dedi.