Kentdeha – DEHA TV Radyo

Nuri Dalyan Turizm Vizyonunu Açıkladı

Nuri Dalyan Turizm Vizyonunu Açıkladı
8 views
12 Mart 2024 - 15:15

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan yerel seçim öncesi turizm vizyonunu açıkladı. Dalyan “Kentimizde okuyan tüm ilköğretim öğrencilerimizi Pamukkale başta olmak üzere Denizlimizin tüm güzellikleri ile tanıştıracağız. Pamukkale travertenlerine ücretsiz giriş için Halk günleri yapacağız.” dedi.

“Pamukkale Travertenlerine Ücretsiz Giriş İçin Halk Günleri Yapacağız”

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan merakla beklenen projelerini açıklamaya devam ediyor.

Başkan Adayı Nuri Dalyan “Hayal projeler ile değil; gerçekçi projeler ile hemşehrilerimize daha huzurlu, güvenilir ve yaşanılabilir Denizli için geliyoruz.” dedi.

Turizm vizyonundan bahseden Dalyan “Denizli’miz Tarihi ve Kültürel olarak ucu bucağı olmayan güzelliklere sahip ancak maalesef değerlerimize sahip çıkmıyoruz. Denizli’mizin unutulan ve kıymeti bilinmeyen turistik bölgelerimizi ve alanlarımızı düzenleyerek yurtiçi ve yurtdışında reklam çalışmaları ile kentimizin turizm kenti olması için ciddi adımlar atacağız. Kentimizin yaylalarını canlandırmak için; yayla tesislerini Yörük Yolu projemiz kapsamında hayata geçireceğiz. Kentimizde okuyan tüm ilköğretim öğrencilerimizi Pamukkale başta olmak üzere Denizli’mizin tüm güzellikleri ile tanıştıracağız. Pamukkale travertenlerine ücretsiz giriş için Halk günleri yapacağız. Kültürünün, tarihinin ve doğal güzelliklerinin değerini bilen Denizli için geliyoruz.” dedi.