Kentdeha – DEHA TV Radyo

Berberoğlu, Bağbaşı Pazarında Vatandaşlarla Buluştu

Berberoğlu, Bağbaşı Pazarında Vatandaşlarla Buluştu
9 views
18 Mart 2024 - 16:48

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmasına Bağbaşı Mahallesi’nde devam etti. Bağbaşı Pazarı’nda pazarcı esnafı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Türkay Berberoğlu, yerel seçimde destek istedi.

Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, Şikâyetleri Dinledi, Projelerini Anlattı

Başkan Adayı Berberoğlu Bağbaşı Pazarı’nda pazarcı esnafı ve pazara alışveriş yapmaya gelen binlerce mahalle sakiniyle bir araya gelen, sohbet eden, şikâyetlerini dinleyen Türkay Berberoğlu, yerel seçimde destek istedi.

Pazarcı esnafına “Hayırlı işler” dileyerek, sorunları, isteklerini ve önerilerini dinleyen Berberoğlu, pazaryerinde ulaşılır başkan olacağının ispatı olan üzerinde telefon numarasının yazılı olduğu, projelerini anlattığı broşürünü dağıttı. Bağbaşı pazaryerinde fiyatların pahalılığından, belediyenin çöp torbası dağıtmamasından, mahallede halk ekmek olmamasından, aksayan belediye hizmetlerinden dolayı seçmenin şikâyetçi olduğunu belirten Başkan Adayı Berberoğlu, ilçede çöp torbası dağıtımıyla ilgili sorunun tarihe kavuşacağını söyledi. Halk ekmek büfelerini ilçenin dört bir yanına yayacaklarını anlatan Berberoğlu, aksayan yarım bırakılan, halkın şikâyetçi olduğu tüm belediye hizmetlerini seçildikten sonra en kısa sürede kendisinin tamamlayacağını ve halkın hizmetine sunacağını söyledi.