Kentdeha – DEHA TV Radyo

AK Parti Adayı Ekrem Başer’den Yazlık Proje

AK Parti Adayı Ekrem Başer’den Yazlık Proje
4 views
19 Mart 2024 - 16:22

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den bir proje açıklaması daha geldi. Başer, kendi döneminde eski günlerde olduğu gibi samimi, sıcak ve arkadaşlıkların pekiştiği açık hava sinemalarının hayata geçirileceğini açıkladı.

“Merkezefendi Açık Hava Sinemaları”

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Merkezefendi’nin çeşitli bölgelerinde bir dönem Türkiye’de özellikle yaz akşamlarının vazgeçilmezi olmuş açık hava sinemalarını hayata geçirecek.

Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in açık hava sinemaları ilçenin sosyokültürel yaşamına farklı bir renk getirecek. Sinema gösterimlerinin yanı sıra kültürel etkinliklerin de yapılması planlanan açık hava sinemaları, Merkezefendi’nin kendi dokusuna has ikonik merkezler oluşturacak.

İlçe sakinleri, aileleriyle birlikte keyifli bir akşam geçirirken aynı zamanda sevdikleriyle de bir araya gelme fırsatını bulacaklar. Bu tür etkinlikler, toplumun bir araya gelmesine ve dayanışmasına katkı sağlayarak sosyal bağları güçlendirecek projeler olarak değerlendiriliyor.